icon
icon
icon
icon
icon
icon
icon

Me

Yleistä
A Class Beauty on kauneudenhoitoalan johtavien ammattilaismerkkien maahantuoja ja markkinoija.

Tarjoamme kauneudenhoitoalan ammattilaisille alan johtavien, ensiluokkaisten tuotemerkkien tuotteet, logistiikan, koulutukset sekä liiketoiminnallisen että markkinoinnillisen tuen.

Olemme keskittyneet maahantuomaan harvoja ja valittuja, markkinoiden laadukkaimpia tuotemerkkejä, joihin tarjoamme erinomaisen asiakastuen. Tarjoamme asiakkaillemme mm. maahantuomiimme merkkeihin liittyvät mainostoimistopalvelut veloituksetta osana palveluamme.

 

Tuotemerkit

Olemme keskittyneet maahantuomaan vain alojensa laadukkaimpia merkkejä, joiden periaatteita ovat alan yksityiskohtaisimmat koulutukset, laaja tuotevalikoima ensiluokkaisia alan ammattilaisille tarkoitettuja tuotteita, turvallisuus sekä vahva brändi ja siihen liittyvä aktiivinen ja tyylikäs markkinointi. Tällä hetkellä edustamme seuraavia tuotemerkkejä ja toimimme näiden maahantuojana Suomessa yksinoikeudella:

 

HydraFacial

HydraFacial -ihonhoitoteknologiaan liittyvät laitteet, ammattilaistuotteet, kuluttajatuotteet sekä koulutukset USA:sta

www-sivut (www.hydrafacial.fi)

Esittelyvideo

Xtreme Lashes

Xtreme Lashes -ripsipidennystarvikkeet, kosmetiikkatuotteet ja koulutukset USA:sta.

www-sivut (www.xtremelashes.fi)

Esittelyvideo

 

iS Clinical - farmaseuttisen tason ihonhoitosarja USA:sta.

www-sivut (www.isclinical.fi)

Esittelyvideo

 

NEYES Brows -kulmamuotoilukonsepti Saksasta.

www-sivut (www.neyes.fi)

Esittelyvideo

 

ProNails logo

ProNails - kynsien, käsien ja jalkojenhoitotuotteet ammattilais- ja kuluttajatuotteet sekä näihin liittyvät koulutukset Belgiasta

www-sivut (www.pronails.fi)

Esittelyvideo

 

huonetuoksut

Castelbel-huonetuoksutuotteet Portugalista.

www-sivut (www.castelbel.fi)

 

images

 

 

___________________________________________________________________________

 

Toimintafilosofiamme

Olemme omistautuneet kauneudenhoitoalan johtavien ammattilaismerkkien sekä design-tuotteiden maahantuomiseen ja markkinoimiseen Suomen markkinoilla.

Avainsanojamme ovat erinomainen laatu, ystävällinen ja nopea palvelu, alan yksityiskohtaisimmat koulutusohjelmat sekä vahva liiketoiminta- ja markkinointituki.

 

Palvelut

Haluamme tarjota erinomaista ja ystävällistä palvelua, tukea sinua työssäsi kauneudenhoitoalalla ja sisustusalalla. Tarjoamme alan yksityiskohtaisimmat koulutusohjelmat, laajan valikoiman ensiluokkaisia kauneudenhoitoalan ammattilaistuotteita sekä tuotelogistiikan. Lisäksi saat meiltä asiakkaanamme veloituksettomat mainostoimistopalvelut sekä liiketoimintakonsultointia maahantuomiimme merkkeihin liittyen. Haluamme seistä rinnallasi tukemassa kehitystäsi alalla vuodesta toiseen. Palvelemme sinua nopeasti verkkokaupan kautta vuoden jokaisena päivänä ympäri vuorokauden. Asiakaspalvelumme, tekninen tukemme ja konsultointipalvelut ovat tavoitettavissasi arkisin klo 10-16.00. Kerro meille, miten toivoisit meidän auttavan sinua urallasi. Se on meille sydämen asia!

 

Henkilökunta, arvot ja rekrytointi

Kauppalehti on nimennyt meidät useana vuotena Menestyjät-yritykseksi. Uskomme, että menestyksen taustalla ovat paitsi ensiluokkaiset tuotemerkit myös henkilökuntamme ja yhteiset arvomme. Ihmiskeskeiset arvot, kuten luottamus, arvonanto ja ystävällisyys ovat perustana asiakaspalvelulle, jonka avulla asiakkaillamme on sitoutunut ja asiakkaidemme menestykseen pyrkivä yhteistyökumppani, vuodesta toiseen. Jos koet, että nämä arvot ovat sinun arvojasi ja haluaisit työskennellä joukoissamme, lähetä meille avoin työpaikkahakemukesi osoitteeseen: jussi.simola (ät) aclassbeauty.eu tai ota yhteyttä puhelimitse: 044 087 5880. Jos meillä ei ole juuri nyt avoimia paikkoja otamme sinut huomioon tulevissa rekrytoinneissamme.

 

Yhteystiedot

Ota yhteyttä, palvelemme mielellämme. Klikkaa tästä yhteystietoihin...

 

Filosofiamme

Olemme omistautuneet kauneudenhoitoalan johtavien ammattilaismerkkien maahantuomiseen ja markkinoimiseen Suomen markkinoilla.

Avainsanojamme ovat erinomainen laatu, ystävällinen ja nopea palvelu, alan yksityiskohtaisimmat koulutusohjelmat sekä vahva liiketoiminta- ja markkinointituki.

 

Yhteystiedot ja tuki

A Class Beauty
Piispanportti 5, 02240 Espoo
Puh. 044 087 5880 / 045 121 3193

Verkkokauppamme palvelee lisäksi vuoden jokaisena päivänä 24 tuntia vuorokaudessa

asiakaspalvelu (ät) aclassbeauty.eu »